Ken Rings nya sjukdom: ”Be för mig, min karriär är döende”

Photo: Tore Sætre / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

AKUT TILLSTÅND

Förra veckan la Ken Ring upp ett inlägg där han påstod sig vara döende i covid-19. I efterhand har han backat från påståendet.

Nu har han emellertid drabbats av en ny allvarlig sjukdom, meddelar han på Twitter.

”Jag har bara fått tjugotvå lyssningar på Spotify under hela december. Be för mig, min karriär är döende”, skriver rapparen.

Herr Ring får kritik efter nya utspelet. Detta eftersom han vägrat att vaccinera sig, vilket gör det väldigt riskabelt att lyssna på hans musik.

”Ovaccinerade personer riskerar att sprida covid genom ljudvågorna från sin musik. Därför kan jag inte längre lyssna på Ken Ring. Eftersom jag är en god person och exakt 0 procent antivaxxer hoppas jag dessutom att han går en smärtsam död till mötes”, skriver Dagens Nyheters medicinska expert Alex Schulman i en jättebra och välbalanserad krönika.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.