Kinnaman om anklagelsen: ”Jag kan inte våldta någon, alla vill ha sex med mig”

Foto: Sandra Birgersdotter CC BY 3.0

VATTENTÄTT FÖRSVAR

En kvinna anklagar Joel Kinnaman för att ha våldtagit henne. Den svenske Hollywoodstjärnan ställer sig dock nekande till anklagelsen.

– Alla människor vill ha sex med mig så det är helt fucking omöjligt för mig att våldta någon, säger Kinnaman i förhör om händelsen.

Domaren som var inkopplad i förundersökningen blev mycket imponerad av svenskens förklaring.

– Det där är det bästa försvar jag någonsin hört under mina 30 år som domare! utbrast domaren efter att ha hört förklaringen.

Därefter la han omedelbart ner förundersökningen om våldtäkt och beviljade ett kontaktförbud på kvinnan mot Kinnaman. Sedan frågade han den svenske skådisen om hans nummer och om han hade några planer för helgen.

Till och med kvinnans juridiska ombud anser att Kinnamans förklaring är vattentät.

– Att min klient ska ha haft chansen att ligga med Joel Kinnaman och sedan tackat nej företer sig som fullkomligt orimligt. Själv hade jag låtit honom göra exakt vad han vill med mig, if you know what I mean, säger ombudet i en kommentar till Folkhemseliten.

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Läs även: Soran Ismail om dokumentären: ”Hoppas det här ger mig fler bitches”