Kissochbajsmannen – nya huvudspåret i Palmeutredningen

Bild: Wikimedia Commons

SVERIGE Efter att Palmeutredningens nyckelvittne Chevamannen konstaterat att Skandiamannen, som pekades ut som skyldig av tidningen Filter häromveckan, kan ej varit gärningsmannen då han anlände till mordplatsen 4 minuter för sent är det nu den så kallade Kissochbajsmannen som är Palmegruppens nya huvudspår. Detta efter tips från ett annat nyckelvittne: Idiotmannen.

Förra veckan basunerade tidningen Filter ut att man löst Palmemordet, och att den så kallade Skandiamannen som var den egentlige gärningsmannen. Så här i efterhand har åtminstone ett nyckelvittne, Chevamannen, konstaterat att Skandiamannen ej kan ha begått mordet, då han anlände till mordplatsen 4 minuter för sent. Därför är det istället nu den så kallade Kissochbajsmannen som är Palmegruppens nya huvudspår.

– Det finns flera indicier som är intressanta och som pekar på att Kissochbajsmannen kan vara den skyldige, säger en person inom Palmegruppen.

Kissochbajsmannen, som kallas så eftersom han kissade och bajsade på en toalett i närheten av mordplatsen strax innan händelseförloppet, ska pekas ut av ett annat nyckelvittne, Idiotmannen, som förmodad gärningsman.

– Bland annat ska han haft en skum keps på sig den kvällen, vilket tyder på att han planerade att göra något skumraskigt, säger samma person i Palmegruppen.

Dock finns det en del indicier som talar emot att Kissochbajsmannen ska ha varit den som höll i revolvern den ödesdigra februarinatten. Ett annat vittne: Knullmannen, påstår nämligen att Kissochbajsmannen led av kraftig diarré och inte kom ut från toaletten förrän 10 minuter efter att Palme ha skjutits, en historia som dessutom stämmer överens med vittnesmålen från Töntmannen, Gorgonzolamannen och Denalldelesförkeptiskamannen.

– Vi i Palmegruppen väljer att lita väldigt mycket på Idiotmannen, säger personen i Palmegruppen.