KLART: Zlatan åker till VM – kommer att agera reklampelare

Bild: Wikimedia Commons

VM I RYSSLAND Efter en lång tids spekulationer står det nu klart att Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, kommer till VM i Ryssland. Dock kommer han inte vara där i egenskap av spelare, utan i den mycket aktningsvärda rollen som levande reklampelare. – When they see me, they will need a BLÖJA, säger Zlatan i ett uttalande som görs i samarbete med Pampers.

Sedan Sveriges avancemang till VM i sommar har det spekulerats i Zlatans vara eller icke vara i turneringen, spekulationer som tagit ytterligare fart efter att han själv hintat om sitt deltagande.

Idag står det också klart att den nyblivna LA Galaxy-spelaren kommer att delta i turneringen, men inte som spelare, utan i den aktningsvärda rollen som reklampelare.

– When they see me, they will need a BLÖJA, säger Zlatan i ett uttalande som görs i samarbete med Pampers.

Under turneringen kommer Zlatan åka runt till olika VM-orter endast iförd blöja från Pampers och Birkenstocks på fötterna med reklambudskap påklistrade och intatuerade över hela kroppen. Företag som betalar tillräckligt kommer dessutom få sina budskap upprepade av Zlatan, antingen till folk på gatan eller i konversationer med människor i hans närhet. På Twitter meddelar Zlatan att han är redo för rollen, och påtalar ytterligare en gång att folk som ser honom kommer helt sonika att skita ner sig.

– They are LAMB and I am lion. They will need to wipe their RÖVHÅL, säger Zlatan i ett uttalande som görs i samarbete med Lambi.