Kristersson inspireras av eritreanerna – anordnar regimtivoli

Foto: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0

KULTURELLA UTBYTEN

Förra veckan arrangerade eritreanska regimanhängare ett tivoli i Järvaområdet.

Sveriges statsminister Ulf Kristersson fann det hela mycket inspirerande, och väljer nu att anordna ett eget regimtivoli.

– Först tänkte jag och min fru Birgitta gå till Gröna Lund, men jag tyckte det var fett gay att de stängt ner Jetline och valde därför att nobba. Sen hörde jag om eritreanernas regimtivoli och tänkte: ”Fan va najs, det här ska jag också göra!” säger Kristersson till Folkhemseliten.

På Kristerssons regimtivoli bjuds besökaren på en åktur med berg- och dalbanan, sockervadd med tydlig risk för diabetes samt ett besök (för den som törs) i det superläskiga Moderatspökhuset som hemsöks av den uråldriga gasten Fredrik Reinfeldt.

– ”Öppna era hjärtan”, viskade spöket i mitt öra. Det var det läskigaste jag någonsin varit med om, säger den vettskrämda tivolibesökaren Jimmie Åkesson.

Redan första dagen blev det emellertid smolk i glädjebägaren när svenska oppositionella ledda av den ökända huliganen Magdalena ”Arga” Andersson stormade tivolit med träpåkar och gatustenar samt satte eld på berg- och dalbanan och tälten.

Med sig hade hon den fruktade ligisten Murre Demirok som sprang huvudstupa in i striden där han skallade både poliser och regimanhängare.

Kristersson är mycket besviken på den rödgröna oppositionens beteende.

– Att storma regimtivolin med träpåkar är fullständigt oacceptabelt, säger han till den samlade presskåren.

Vidare meddelar statsministern att åtgärder kommer vidtas.

– Under veckan kommer vi öppna ett nytt fångläger som ska fyllas genom massarresteringar av politiska motståndare, säger Uffe, som även på den punkten inspirerats av den eritreanska regimen.

Läs även: Kristersson vill ena Sverige: ”Vi är alla överens om att Pontus Rasmusson är sämst”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se