Magdalena Andersson om varför hon rökte gräs: ”Var Amanda Lind som bjöd mig”

Maggan och Ganjamanda. Bild: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / Johan Wessman - News Øresund (CC BY 2.0)

GOVERNMENT GANJA

I en intervju med P1 Morgon erkände Magdalena Andersson att hon en gång i tiden rökt en fet jolle fylld med prima ganja. Nu berättar hon vem det var som bjöd henne på marijuana.

– Det var kultur- och rastafariminister Amanda Lind som kom fram till mig och Steffe efter en tuff arbetsdag och frågade om vi ville röka en feting. Vi tackade givetvis ja. Man säger ju inte nej till Mary-Jane.

Enligt Andersson är det framför allt Miljöpartiet som förser regeringen med gräs.

– Amanda Lind och Per Bolund brukar beckna zutt utanför Rosenbad. Amanda brukar vi kalla för ”Ganjamanda”.

– Miljöpartisterna är bänga 24/7, det är därför dom får så knäppa idéer hela tiden. Så nu vet du vad Miljöpartiet DE GRÖNA står för, tillägger Maggan och ger sedan Folkhemselitens reporter en high five.

Maggan tillägger dock att man slutat röka gräs på regeringskansliet. Detta efter att allt fler ministrar upplevt paranoia.

– Häromdagen gömde sig Morgan Johansson under en stol och började gråta eftersom han inbillade sig att svenskarna fått reda på hur många gånger han bytt åsikt och sedan ljugit om det. Då fick Annika Strandhäll vagga honom till sömns och påminna om att Sverige alltid kommer att rösta på sossarna i alla fall.

Maggan berättar dessutom att Miljöpartiets andra språkrör Märta Stenevi genomgår en konstant haschpsykos till följd av en alldeles för stark haschbrownie hon åt som 12-åring.

– Det är därför hon är helt jävla sjuk i huvudet, berättar Maggan.

Av den anledningen är det nu andra droger som gäller på Rosenbad.

– Hädanefter dricker vi bara bärs och drar ladd! utropar Maggan.

Så här uttalar sig Amanda Lind om påståendet att hon becknar zutt:

 

Läs även: Jonas Gardell tappar det när regeringen inte höjer publiktaket: ”Korsfäst Amanda Lind!”

Läs även: Kulturministerns kulturella appropriering slutar inte vid dreadlocks: Har också Ebola

FOLKHEMSELITEN BEHÖVER DITT STÖD! Tycker du om Folkhemselitens fejk njuuuus? Stöd i så fall gärna oss genom att swisha en slant till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.