Man från Åkersberga säljer antikroppar och T-celler på Blocket – anklagas för bedrägeri

Åkersbergamannen.

HANDEL En man från Åkersberga har under pandemin gjort sig rik på att sälja antikroppar och T-celler till covid på Blocket. Flertalet kunder hävdar dock att han är fejk och att hans produkter är komplett dynga. Mannen själv nekar till anklagelserna. – Jag säljer bara prima varor, säger mannen.

Under pågående coronapandemi har en 39-årig man från Åkersberga gjort sig rik på att sälja antikroppar och T-celler till covid-19 på Blocket och Tradera för 99 kr/st (med mängdrabatt). Snubben har enligt egen uppgift tjänat miljoner på affären, vilket är pengar han kunnat lägga på de viktiga sakerna i livet, som en flare gun, en vattenskoter och brasilianska prostituerade.

Mannen anklagas dock för bedrägeri av flertalet kunder, som menar att han är en lurendrejare som bara säljer dynga. Åkersbergamannen själv ställer sig nekande till anklagelserna.

– Jag säljer bara prima varor, säger Åkersbergamannen.

Via Konsumentombudsmannen har mannens anklagare beställt en labbanalys av hans varor. Labbproven, som gjordes på Karolinska, visar att varorna innehåller socker, bikarbonat och bajspartiklar, men inte ett spår av antikroppar eller T-celler. Åkersbergamannen menar dock att det inte går att lita på proven.

– Karolinska ägs av ödlemänniskorna i World Government och Georges Soros. Därför söker de ständigt att misskreditera mig, säger Åkersbergamannen.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.