Man misshandlad på Petters restaurang KÄK – Höll inte käften när han åt Håll Käften-burgare

SVERIGE Igår kväll blev en man misshandlad av personalen på rapparen Petters hamburgerrestaurang KÄK på Hornstull. Anledningen var att han inte höll käften medan han åt restaurangens klassiska Håll Käften-burgare. När Folkhemseliten når Petter via telefon vägrar han att kommentera händelsen. ”Nä det vill jag inte, håll käften!”, säger Petter.

Rapparen Petter har hamnat i blåsväder. Anledningen är att en man i 120-årsåldern igår blev misshandlad av personalen på artistens hamburgerrestaurang KÄK på Hornstull, eftersom han inte höll käften medan han åt restaurangens klassiska Håll Käften-burgare.

– Först kom tre män fram till mig och gav mig en örfil var, sen drog de mig till köket där dom waterboardade mig med hamburgedressing, säger den misshandlade mannen till Folkhemseliten, som besökte stället tillsammans med sin fru.

Restaurangen, där attityden är viktigare än maten, har nu blivit polisanmäld av mannen som hoppas på åtal. Han menar också att stämningen i restaurangen var hotfull då en av Petters kompisar, Bogdan – en 2 meter lång serb med ansiktstatuering och rakad skalle, ställde sig vid sällskapets bord och bara stirrade på dem så fort de fick maten.

– Petter sa att Bogdan var där för att se till att jag och min fru höll käften medan vi åt våra burgare. Han sa också att Bogdan var flippad och hade skurit av och ätit upp sin egen tunga under Balkan-kriget, så han alltid skulle hålla käften, säger mannen.

Vägrar kommentera händelsen

Petter, som just nu är på sin så kallade Håll Käften-turné där han går upp på scen och håller käften i en timme, vägrar kommentera händelsen när Folkhemseliten når honom via telefon.

– Nä det vill jag inte, håll käften!, säger Petter.