Manlig prostituerad avslöjad med att måla blackface för att locka fler kunder

Pelle Carlsson a.k.a Shibongo

PROSTITUTIONSBRANSCHEN Pelle Carlsson, en 33-årig manlig prostituerad från Skarpnäck, har avslöjats med att på regelbunden basis låtsas vara gambian genom att måla sig själv med blackface och kalla sig för Shibongo IV Jr, allt i syfte att locka till sig fler kunder. Nu kräver besvikna köpare sina pengar tillbaka. – Jag känner mig verkligen ultralurad, säger Malena, en 56-årig före detta kund till Shibongo som anmält ärendet till Konsumentombudsmannen.

På måndagskvällen avslöjades det att den gambianske manshoran Shibongo IV Jr ljuger. I själva verket heter han inte alls Shibongo utan Pelle Carlsson, en 33-årig manlig prostituerad från Skarpnäck som på fritiden spelar Minecraft och som under 3 års målat sig med blackface och ljugit om sitt afrikanska ursprung för att locka fler kunder. Utöver det ska han dessutom ha ljugit om att vara släkt med både superhjälten Black Panther och frihetskämpen Nelson Mandela. Besvikna köpare kräver nu sina pengar tillbaka.

– Här trodde jag att jag legat med en ståtlig gambian, men så visar det sig vara en datanörd från Skarpnäck. Jag känner mig verkligen ultralurad, säger Malena, en 56-årig före detta kund till Shibongo som anmält ärendet till Konsumentombudsmannen.

– Det här är så supermegapinsamt, jag råhatar verkligen folk från Skarpnäck, säger en annan tidigare kund Esmeralda, 49, som menar att hon både vill ha sina pengar och sin värdighet tillbaka.

Sverker Olofsson, före detta programledare för det hyllade TV-programmet Plus, är en av dem som engagerat sig i fallet.

– Dessa kvinnor har alltså legat med en svennebanan, när dom i själva verket trott att dom legat med en gambianbanan. Är det så? Ska det vara så?, säger Sverker Olofsson till Folkhemseliten och kastar sedan en docka föreställlande Shibongo, eller Pelle Carlsson, i sin klassiska soptunna.

Konsumentombudsmannen har efter flertalet anmälningar tagit sig an ärendet. Till Folkhemseliten säger han att Shibongo a.k.a. Pelle Carlsson löper hög risk för fällning.

– Jag har själv legat med Shibongo och trodde att jag låg med ett svartarsle. Men nu visade det sig att jag legat med ett jävla vitarsle, säger Konsumentombudsmannen, som föredrar att vara anonym, till Folkhemseliten.

Folkhemseliten har konfronterat Pelle Carlsson via telefon med uppgifterna, men han vill verkligen inte ta till sig kritiken.

– Jag gör vad jag fucking vill, säger Pelle Carlsson med väldigt mycket attityd och lägger sedan på luren.