Misstänkt coronapatient överlycklig: ”Jag har inte corona, jag har AIDS!”

Bilder: Privat / Creative Commons

CORONA Igår togs en man in på Södersjukhuset i Stockholm misstänkt för att ha drabbats av coronaviruset. Idag fick dock patienten ett positivt besked. I dubbel bemärkelse. – Jag har inte corona, jag har AIDS!, jublar mannen och korkar upp en flaska Corona som ett helknasigt skämt.

Coronavirusets spridning fortsätter i både Sverige och resten av världen till allas förskräckelse. Idag kom dock ett väldigt positivt besked. I dubbel bemärkelse. En patient som igår togs in misstänkt för corona har fått sitt testresultat tillbaka och visade sig vara osmittad.

– Jag har inte corona, jag har AIDS!, jublar mannen.

Både släkt och vänner blev otroligt lättade av beskedet. Mannens bästa kompis bestämde för att göra ett sjukt skämt av det hela och köpte flera sexpack Corona-öl som hela kompisgänget sedan delade på.

– Den snubben har verkligen sjuk humor, en riktig bro!, säger AIDS-mannen och skrattar.

Efter beskedet att han inte har Corona utan istället AIDS festade snubben och hans kompisar så hårt att AIDS-mannen till slut tog fram en spruta med heroin som alla grabbarna delade sinsemellan. Nu har alla polarna också AIDS.

– Men det gör inget, huvudsaken är att vi inte har Corona, Fuck Corona!!, jublar AIDS-mannen.

AIDS-mannen har också ett speciellt meddelande han vill framföra till Corona.

– Om du läser det här Corona: Come at me bro! Jag är inte fucking rädd!, säger AIDS-mannen.

Bland svenska folket går meningarna isär om AIDS-Mannen. Vissa ser honom som en hjälte, medan andra ser honom som en fjant.

– Tycker det är lite bögigt att ha AIDS, säger en tyckare på stan.

– För det första är det fett ute att ha AIDS, tror han att det är 80-tal eller?! Dessutom approprierar han afrikaners och homosexuellas kultur, skriver en krönikör på Nöjesguiden.