Mongo trodde han blivit hjärnskadad av corona – visade sig vara lika dum i huvudet som vanligt

Mongot

CORONA Ett mongo som tidigare haft corona blev lite rädd när han läste att corona kan ge hjärnskada. En läkarundersökning visar dock att mongot inte blivit drabbad utan är lika dum i huvudet som vanligt. – Äntligen kan jag slappna av! säger Mongot och skuttar sedan iväg med sin propellerkeps.

Ett rejält jävla sockenmongo blev i veckan orolig när han läste att corona kan ge hjärnskada. Mongot har nämligen själv haft corona och tänkte att det kunde ha drabbat honom, därför sökte han genast upp läkare.

”Men du har ju alltid varit dum i huvudet!” utbrast läkaren när mongot kom förbi. Men mongot ville ändå göra en undersökning och fick därefter det lättande beskedet att han är lika efterbliven som vanligt.

– Äntligen kan jag slappna av! säger Mongot och skuttar sedan iväg med sin propellerkeps.

Läkaren som undersökte mongot ser en risk med att allt fler mongon på grund av corona förvandlas till supermongon.

– Ett mongo kan inte knyta sina skosnören, men ett supermongo kan inte ens spänna sina kardborreband. Och såna vill vi ju inte ha fler av, säger läkaren som själv skrivit en avhandling om supermongon.

Övriga karaktärsdrag hos supermongon är att de dreglar konstant, blir överexalterade när de får syn på ankor och röstar på Miljöpartiet.

 

Om du uppskattar Folkhemseliten får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.