Mustasch rakar sin mustasch – byter namn till Hud

Bild: Svt / Youtube

MUSIK Medlemmarna i rockbandet Mustasch har rakat sina mustascher. Därmed byter bandet också namn till Hud. Så fort pandemin är över kommer de åka på en Sverigeturné tillsammans med förbandet Förhud.

Medlemmarna i rockbandet Mustasch, nu senast aktuella i Melodifestivalen, har rakat sina mustascher.

Det meddelar bandet i en Instagramvideo där bandmedlemmarna rakar sig live framför kameran med hjälp av en gräsklippare.

– Ska man raka sig ska man raka sig som en riktig man! säger bandets frontman Ralf Gyllenhammar i videon, som också förlorade ögonbrynen, ögonfransarna och sin återstående värdighet i rakningen.

I och med rakningsvideon aviserar bandet att man byter namn från Mustasch till Hud. Så fort smittoläget tillåter kommer man dessutom att åka på en turné i vårt avlånga land. Förband under turnén kommer vara det kontroversiella rockbandet Förhud.

Frågetecken har dock ställt kring valet av förband. Hud har tidigare varit blåsväder efter att Ralf Gyllenhammar dömts för sexuellt ofredande och enligt bedömare kommer en turné tillsammans med Förhud, som också har ett väldigt dåligt rykte, inte att stärka deras redan skadade image.

– Förhud är riktiga kukhuvuden! säger Aftonbladets musikjournalist Markus Larsson, som tycker att Hud borde bete sig som moderna, genusmedvetna män och istället åka på turné med det feministiska punkbandet Camel Toe.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.