Nya rapporten: moderkaka kan bota corona

Corona. Bild: Wikipedia

CORONA Forskare världen över håller just nu på att försöka få fram ett vaccin eller botemedel till corona. Men kanske är deras arbete förgäves. Enligt ett jätteseriöst schweiziskt forskarteam kan man nämligen bli av med covid-19 genom att käka moderkaka. – Vi har alla käkat moderkaka och ingen av oss har corona. Coincidence? I think not, säger en forskarna.

Mitt under pågående pandemi håller forskare över hela världen på att försöka skapa ett vaccin eller botemedel. Men kanske kan lösningen ligga närmare till hands. Ett schweiziskt forskarteam som är hur seriöst som helst har nämligen kommit fram till att man kan bli fri från corona genom att äta moderkaka.

– Vi har alla käkat moderkaka och ingen av oss har corona. Coincidence? I think not, säger en forskarna till Folkhemseliten.

Liksom alla andra stört bra upptäckter gjordes även den här upptäckten av en ren slump. Forskarteamet, som vanligtvis forskar på problematiska mansnormer inom skatekulturen, hade  just avslutat för dagen och tänkte ta en klassisk after work med lite bärs och moderkaka dom snott från nån random bitch, när ena forskaren plötsligt utbrast: ”Hörni, alla har vi ju käkat moderkaka, och ingen har corona! Eureka!”

– Det var som när Alexander Fleming uppfann penicillinet eller Isaac Newton definierade gravitationen. Det enda vi behöver göra nu är att få alla hoes att dela med sig av lite fucking moderkaka, säger forskaren, som är bombsäker på att han kommer få nobelpriset för upptäckten.

Forskarteamet föreslår nu att alla länder bygger upp en inhemsk industri för produktion av moderkaka så att man inte blir importberoende.

Alla är dock inte fullt lika säkra på att moderkaka funkar som botemedel. Statsepidemiologen Anders Tegnell tillhör dom som tvekar, men tillägger att det inte heller kan skada.

– Jag vet inte om moderkaka kan hjälpa mot corona, däremot kan jag rekommendera det för att det är fett gott, särskilt med bearnaise till, säger Tegnell.