Nya SD-skandalen: Peter Lundgren tafsade på Björn Söders mansbröst

Bild: Wikipedia / Frankie Foughantin

SVERIGE Efter skandalen då Sverigedemokraternas EU-kandidat Peter Lundgren tagit på en kvinnlig partikamrats bröst skakas nu partiet av ytterligare en skandal. Ännu en gång är Lundgren inblandad och den här gången ska han utan tillåtelse ha tafsat på Björn Söders mansbröst.

Sverigedemokraterna skakas av ytterligare en skandal. Inför EU-valet uppdagades det att partiets förstakandidat, Peter Lundgren, tagit en kvinnlig partikollega på brösten utan tillåtelse. Nu har det visat sig att den kvinnliga partikollegan inte är den enda Peter Lundgren tafsat på, enligt uppgift ska han även under valnatten ha tafsat på en partikollegas bröst, Björn Söders manstuttar. Uppgifterna har fått stor uppmärksamhet och lett till ramaskri i sociala medier.

”Inte OK av Lundgren att tafsa på Björn Söders manspattar utan att fråga om samtycke!”, twittrar Centerns partiledare Annie Lööf, och lägger till hashtaggen #backabjörn.

”Björn har faktiskt rätt till sin egen kropp!”, twittrar Socialförsäkringsministern Annika Strandhäll och hävdar att hon själv frågat om samtycke varje gång hon klämt på Björn Söders mansmeloner.

Ett upprop har nu dragits igång för att kräva Lundgrens avgång. Björn Söder själv vill dock tona ner händelsen och menar att det inte var så farligt.

– Jag gillar män som tar för sig och inte frågar så mycket, säger Björn Söder i ett officiellt uttalande, och medger att Lundgrens närmanden gjorde honom så upphetsad att han fick ägglossning.