Oldsberg startar ny konspirationspodd – ’the Truth by Ingvar’

SVERIGE Efter att rört upp många känslor med sitt vida beryktade blogginlägg startar nu Ingvar Oldsberg en konspirationspodd, ’the Truth by Ingvar’, där han ska komma med ett nytt avslöjande varje vecka om konspirationer inom tv-branschen. I poddens första avsnitt går han på djupet med varför han fick sparken från Bingolotto, och anklagar TV4:s vd Casten Almqvist för att vara en alien.

Efter att fått sparken från Bingolotto hamnade Ingvar Oldsberg i händelsernas centrum när han kom med avslöjandet att Bingolotto styrs av Illuminati som en del i en världsomspännande konspiration att hålla fattiga människor fattiga. Efter avslöjandet försvann Oldsberg under radarn, men nu har han dykt upp igen i en nyligen lanserad konspirationspodd som släpptes på SoundCloud i förmiddags.

– Podcasten, som jag valt att kalla ’the Truth by Ingvar’, kommer veckovis komma med nya avslöjanden om stora konspirationer som jag stött på under min tid i tv-branschen, skriver Ingvar i beskrivningen av podden.

I första avsnittet gick Oldsberg mer in på djupet med det han skrev om i sitt blogginlägg, om hur det egentligen kom sig att han fick avgå och varför så många anställda nu väljer att kalla honom för mobbare.

– De är ödlemänniskor som tillhör Illuminati allihopa, och är besvikna över att jag inte ville ställa upp på deras planer om världsherravälde, säger Ingvar i podden, och kopplar samtidigt ihop sitt avsked med vad som hände på 9/11.

– Allt är sammankopplat! 9/11, aliens, jag får sparken från Bingolotto, Allting!, säger han i podden, och anklagar samtidigt TV4:s vd Casten Almqvist för att vara en alien.

Befinner sig på hemlig ort

För närvarande befinner sig Oldsberg på hemlig ort, dit han enligt egen utsago flydde direkt efter att ha publicerat blogginlägget som satte igång hela affären. Rykten placerar honom dock i hans egen källare, uppgifter som än så länge inte bekräftats.

– Tyvärr kan jag inte avslöja var jag befinner mig. Aliens är ute efter mig och jag kommer förmodligen befinna mig på flykt i resten av mitt liv, säger han i podden.

När Folkhemseliten får tag på TV4:s vd Casten Almqvist TV4:s vd Casten Almqvist vill han inte kommentera uppgifterna om att han skulle vara en alien.

– Jag kan varken bekräfta eller förneka, säger han.

På den allmänna frågan om han tror på aliens svarar han:

– Inte på alla aliens.