Polisinfluencer skaffar sponsor: ”Det här förhöret görs i samarbete med Vitamin Well”

Martin Melin. Foto: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / Instagram

SPONSRAT CONTENT

Kändispolisen Martin Melin hunkar vidare på Instagram.

Den tidigare Robinson-vinnaren – som är mest känd för att ha legat med Camilla Läckberg – gör ett nytt drag för att lura sina 116 000 följare på pengar.

För att tjäna lite extra stålar tog snutjäveln in Vitamin Well som sponsor till ett förhör han höll med gangsterrapparen Adel (105 000 Instagramföljare), som sitter misstänkt för att ha cuttat en shuno.

Under förhöret tog de en bild tillsammans där de höll i varsin Vitamin Well-flaska, vilket senare blev ett sponsrat inlägg på Instagram som de båda tjänade 10 lax på.

– Det ger ett välbehövligt klirr i kassan och gör att jag slipper sälja min själ till en ny dokusåpa, säger en nöjd Martin Melin, som nu måste betala av sina spelskulder till juggemaffian som han fått efter sig efter för många omgångar av enarmade banditen.

Att det blev just Vitamin Well som sponsrade innehållet var för att de erbjöd mest para, enligt Martin Melin.

– Det är inte så att jag tycker om det; skiten smakar ju kattpiss. Men min princip är att alltid hora ut sig till högstbjudande, säger polisgrisen.

Även Adel är tillfreds.

– När man ändå torskat hos aina kan man lika gärna göra business av det, säger gangsterrapparen.

Hädanefter kommer Martin Melin att gripa en serievåldtäktsman i Haninge. Det gripandet kommer att göras i samarbete med PornHub.

Vill du att Folkhemseliten ska fortsätta sprida fejknyheter? I så fall måste du swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.