Så gick det sen för #metoo-männen

 

Blev feministisk munk

Antastar numera hundar  

Flyttade till Tensta och bytte namn till Ahmed Mohammed

 

Under höstens #metoo-upprop blev flertalet kända svenska män utpekade och anklagade för både våldtäkt och sexuella trakasserier i sociala medier, varav vissa till och med fick en fällande dom mot sig i Sveriges högsta domstol: Twitter. Nu ställer sig många frågan: vad hände sen med dessa män? Folkhemseliten har gjort en kartläggning av vad #metoo-männen har för sig nu.

Blev feministisk munk

En av de män som blev utpekade i #metoo-härvan var Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly, efter att ha sexuellt ofredat en kvinna på Vänsterdagarna i Malmö i oktober förra året. Ohly, som snabbt trädde fram med namn samt bedyrade sin oskuld, har sedan anklagelsen valt att lämna alla sina offentliga uppdrag för att istället satsa på en framtid som feministisk munk.

– Det var det absolut bästa jag kunde göra, nu kan jag fortsätta skrika ’krossa patriarkatet’ och verkligen mena det!, säger Ohly via telefon från det feministiska munkklostret i Midsommarkransen.

Likt alla andra feministiska munkar valde Ohly att kapa kuken när han gick med i Midsommarkransens order. Men däremot så valde han, till skillnad från många andra feministiska munkar, att behålla pungen. Det motiverar han så här:

– Det är kuken som stått för förtrycket medan pungen tillhört den utsugna arbetarklassen som underordnad producent. Således har pungen också varit ett offer för kukens patriarkala förtryck. Vi måste visa solidaritet med pungen och hjälpa den få äganderätt till de egna produktionsmedlen från den bourgeoisie-kuken! Dessutom är den till jättebra hjälp för självspäkning, säger Ohly, som brukar späka sig själv genom att slå sig själv i pungen 3 gånger per dag.

Vad gäller händelsen som fick honom att bli utpekad i #metoo-uppropet hävdar dock Ohly fortfarande sin oskuld.

– Jag har inte gjort något fel, men det var ändå tur att jag kapade kuken, för nu kommer jag aldrig göra något fel, säger Ohly.

Antastar numera hundar

En av de kanske mest utpekade männen i #metoo-uppropet var Jean-Claude Arnault, också kallad ’kulturprofilen’, okänd tills han blev känd som våldtäktsprofilen. Arnault, med starka kopplingar till Svenska Akademin, har enligt egen utsago slutat antasta kvinnor, då han efter tips från sin psykolog numera bara antastar hundar.

– Det är fett nice. Hundar tjallar inte, eftersom dom vet att golare har inga polare. Dessutom vet dom flesta tikar inte ens hur man använder Twitter, dom är fett dumma, riktiga bitches, säger Arnault när Folkhemseliten möter upp honom utanför ett hunddagis.

Trots allt som hänt säger sig Arnault må bra och vara på strålande humör. Visserligen har alla hans vänner från Akademin sagt upp kontakten med honom, men han säger sig ha funnit nya vänner i ett gäng herrelösa hanhundar. Tillsammans brukar de springa runt och yla, bajsa på gatan, lukta varandra i anus och antasta löpande tikar.

– Jag gör allt för mina grabbar, säger Arnault, och refererar till hans nyblivna hundkompisar.

Flyttade till Tensta och bytte namn till Ahmed Mohammed

Men den första mannen att bli anklagad, och kanske den som utlöste den svenska #metoo-rörelsen, var Martin Timell. Inte många vet vad som hände med Timell efter Twitterstormen, då anklagelserna började avlösa varandra. När Folkhemseliten frågade runt på stan påstod vissa att han dog i en avskjutningsolycka efter att ha försökt fly till månen i en hemsnickrad rymdraket, medan andra menade att han fått asyl i Tyskland efter att ha fejkat status som ensamkommande flyktingbarn. Vidare granskning visar dock att inget av dessa påståenden håller bäring, och Folkhemseliten börjar leta på annat håll.

Efter många veckors sökande får vi ett tips som verkar intressant. En man vid namn Ahmed Mohammed flyttar in i ett flervåningshus i Tensta. Enligt grannarna verkar han disträ och hälsar aldrig i trappuppgången. En av grannarna finner honom ruskigt lik den forne ’Äntligen Hemma’-programledaren, och hör av sig till Folkhemselitens tipstelefon.

När Folkhemseliten knackar på på Ahmed Mohammeds port öppnar en man som ser både förvånad och rädd ut. Mannen har dåligt utsmetad Brun Utan Sol över sitt ansikte och svarta tussar påklistrat skägg här och där över hakan och kinderna, samtidigt som en dåligt virad turban vilar på hans huvud. Mannen är uppenbarligen Martin Timell. Folkhemseliten konfronterar honom med uppgiften, och frågar honom hur han haft det senaste tiden.

– Abou len det stämmer inte yao, Timell verkar fett keff men det är inte jag bre!, säger Timell på uppenbart fejkad Rinkebysvenska, och stänger sedan dörren. Det står då klart att den forne programledaren sjunkit så lågt att han börjat ägna sig åt kulturell appropriering.