Säpo: ”Linda Skugges OnlyFans ökar terrorhotet mot Sverige”

Bild: SVT / Faksimil OnlyFans / Per A.J. Andersson CC BY-SA 4.0

SKUGGAN ÖVER SVERIGE

På torsdagen höjde Säpo terrorhotnivån i Sverige från tre till fyra på den femgradiga skalan. Vid en pressträff berättar säkerhetspolischef Charlotta von Essen om bakgrunden till höjningen.

– Anledningen till att terrorhotnivån höjts mot Sverige är Linda Skugges OnlyFans. Nu har hennes bukkake-fester på plattformen visserligen inget med islam att göra, men hennes content är så haram att Sverige blivit en prioriterad måltavla för våldsbejakande islamister, säger von Essen.

Bilden som säkerhetspolischefen målar upp bekräftas av al-Qaeda.

– Skugges OnlyFans är väldigt haram. Inte för att det förolämpar islam, utan för att det är så jävla vidrigt. Svenskarna är kuffar som tillåter det här ske, säger al-Qaeda-ledaren Saif al-Adel till Folkhemseliten.

al-Adel tillägger att han är mycket besviken på Skugge.

– Hon var en otrolig skribent med en väldigt vass penna och jag brukade läsa alla hennes texter. Men nu har hon fullkomligt tappat det.

Den svenska popikonen Pernilla Wahlgren håller med al-Adel.

– Hon kallade mig för haram när jag vek ut mig i Café. Men hennes OnlyFans är ju ännu mer haram, säger Wahlgren.

Statsminister Ulf Kristersson är också kritisk till Skugges OnlyFans-konto.

– Det som är lagligt, och ska vara lagligt, är inte alltid lämpligt. Linda Skugges OnlyFans äventyrar rikets säkerhet, säger Kristersson på pressträffen.

Läs även: Kinahatare ansöker om att få bränna nudlar utanför Kinas ambassad

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se