Saudiarabisk man lackar när hans fru frågar om hon får köra bil: ”jävla feminazi!”

Källa: Wikimedia Commons

SAUDIARABIEN En saudiarabisk man i huvudstaden Riyadh lackade igår när hans fru frågade om hon får köra bil. Mannen ser det som ett tecken på att feminismen i landet gått alldeles för långt. – Jävla feminazi! säger mannen om sin fru, som han skämtsamt börjat kalla för ”regeringen”.

Igår lackade en saudisk man på sin fru i huvudstaden Riyadh. Det var när mannen och hans familj var på väg till den gemytliga familjeaktiviteten att titta på avrättningarna på torget, som hans fru hade mage att fråga ifall hon fick köra, varpå mannen flippade ur.

– Äntligen var man på väg att göra något med hela familjen och så ska man behöva lyssna på sånt tjat! Jävla feminazi! säger mannen.

Mannen tycker att frågan är en tydlig indikation på att feminismen gått för långt, och har nu skämtsamt börjat kalla sin fru för ”regeringen”, eftersom hon alltid ska försöka bestämma.

– I två år har kvinnor i landet fått köra bil. Vad händer härnäst, ska de få gå ut utan burka också? frågar sig mannen och skakar på huvudet.

I Saudiarabien får kvinnor enbart lämna hemmet med tillstånd från en manlig förmyndare. Men utöver det, så har landet också en del dåliga lagar. Enligt mannen.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.