Soldat i Kulturkriget återvänder från slagfältet på Twitter och kommer hem till sin fru

Soldaten återvänder hem. Bild: Wikimedia Commons / Creative Commons

KULTURKRIGET En medaljerad krigsveteran från Kulturkriget har lämnat frontlinjen på Twitter och återvänt till sin fru. Den forne soldaten har krigsskador i form musarm, datanacke och närsynthet från att ha stirrat in i mobilskärmen. Krigsveteranen har dessutom PTSD från att ha blivit kallad högertroll och incel upprepade gånger.

För några dagar sedan återvände en ärrad krigsveteranen från frontlinjen på Twitter för att komma hem till sin fru och femåriga dotter vars uppväxt han missat och som han ännu inte lärt känna. I närmare fem år har soldaten varit inkallad i kriget mot alla vänsterblivna PK-fittor, först stationerad på Facebook och de senaste åren på Twitter.

Soldaten, som fått medaljer för sina insatser, har sedan återkomsten haft svåra problem att anpassa sig till vardagslivet. Under åren i tjänstgöring har han fått flera allvarliga krigsskador som gör det svårt för honom att leva ett svenssonliv, däribland musarm från alla gånger han länkat artiklar på Facebook, datanacke från att ha suttit vid skärmen och närsynthet från att stirrat in i twitterflödet i otaliga timmar.

Utöver de fysiska skadorna har soldaten också åsamkat sig PTSD, efter att vid åtskilliga tillfällen blivit kallad näthatare, högertroll och incel. Enligt egen utsago vaknar han ibland upp kallsvettig om natten och tror att en vänsterbliven PK-fitta står någonstans i sovrummet och skriker: ”du är ett hot mot demokratin!” till honom.

Enligt hans fru har soldaten, efter sin hemkomst, haft oerhört svårt att prestera i sängen. De upprepade gångerna han blivit kallad incel ska ha satt sig i hjärnan och gjort honom näst intill impotent. För att i överhuvudtaget kunna genomföra ett samlag måste krigsveteranen ta inte färre än två Viagra.

På andra sidan Kulturkriget har en 35-årig kvinna vänt hem till sin man och familj efter att ha slagits mot näthatande högertroll i snart fyra års tid. Det var efter att Donald Trump vann presidentvalet år 2016 och efter att ha läst en jätteviktig krönika av DN om att det är precis som på 30-talet som kvinnan bestämde sig för att ta upp den livsviktiga kampen mot högerincels på nätet istället för att ägna sig triviala vardagsaktiviteter som att jobba, hämta ungarna från dagis och amma sin nyfödde son.

I nästan fyra års tid har kvinnan ägnat sig åt internetbataljer mot högerpopulisterna där hon bland annat skrivit viktiga Facebookstatusar om att Sverige håller på att bli som Ungern och Polen, instagrammat bilder av sig själv med regnbågsflaggan där hon skrivit ”Fuck Jimmie” och kallat Joakim Lamotte för rasist över 500.000 gånger.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.