Sossarna vill ha en kvinnlig statsminister – Johansson och Damberg byter kön

Morgana och Mickan. Bild: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / http://politik.in2pic.com CC BY-SA 3.0 (Bilden är ett montage)

KROSSA PATRIARKATET

Efter Löfvens besked att han hoppar av har S meddelat att man vill att nästa partiledare och statsminister ska vara en kvinna.

Morgan Johansson och Mikael Damberg är förstående inför partiets krav. Direkt efter Löfvens avgång reste båda utomlands – Johansson till Moldavien och Damberg till Rumänien – där de gick genomgick ett snabbt, billigt och väldigt smärtfyllt könsbyte.

– Jag är redo att krossa patriarkatet och bli Sveriges första kvinnliga statsminister, säger Morgan Johansson, som numera kallar sig själv för ”Morgana”.

Enligt Morgana är det en ren slump att hon bytte kön just inför partiledarstriden.

– Jag har alltid identifierat mig som kvinna sedan det bestämdes att det är vad som krävs för att bli statsminister, säger Morgana.

Efter operationen förstår den nuvarande justitieministern svenska kvinnors lidande. Framför allt lider hon själv väldigt över könsbytet, som inte gick riktigt konventionellt till.

– Det var en tatuerad öststatare med läderdräkt som choppa kuken av mig och satte in billigt silikon i röven och pattarna, säger Morgana.

– Så länge jag går på mycket starka opiater behöver jag inte vrida mig i smärtor, tillägger hon.

Mikael Damberg – numera Mikaela – är också hon redo att axla rollen som statsminister. Däremot tycker hon att Morgana är direkt olämplig för ämbetet.

– Den där slampan är sjukt falsk och borde aldrig bli statsminister. Dessutom har jag hört att hon ligger runt med alla på regeringskansliet och är en riktig madrass, säger ”Mickis”, som hon numera också kallas.

En som inte bytt kön men är kvar i racet är Anders Ygeman. Han tycker inte att det borde spela någon roll vad man har mellan benen.

– Jag tycker inte det ska krävas att man har en fitta. Det borde räcka med att vara en jävla fitta, säger Ygeman.

Läs även: Morgan Johansson om skottskadade barnen: ”Dags att börja utbilda barnsoldater”

Läs även: Regeringen nobbar de afghanska tolkarna – ger uppehållstillstånd till talibanerna istället

STÖD OBEROENDE OCH FAKTAGRANSKADE FEJKNYHETER!!! Swisha till 123 357 41 00 eller bli Patreon. Glöm heller inte att sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.