Stevie Wonders bandmedlemmar klagar: känner sig inte sedda

Bild: Wikipedia

USA Den berömde soulartisten Stevie Wonder är i blåsväder. Anklagelser riktas nu från tidigare bandmedlemmar om att de inte känner sig sedda och att världsstjärnan är blind inför deras behov. – Det är som att han inte riktigt ser oss, säger en tidigare bandmedlem, som föredrar att vara anonym, till Folkhemseliten.

I åratal har Stevie Wonder trollbundit en publik världen över med sin i mångt och mycket nyskapande soulmusik. Nu riktas dock kraftig kritik mot världsstjärnan, då flera tidigare bandmedlemmar uppger att världsstjärnan har en tendens att osynliggöra sina medarbetare och ställa sig blind inför deras behov.

– Det är som att han inte riktigt ser oss, säger en tidigare bandmedlem, som föredrar att vara anonym, till Folkhemseliten.

Flera klagomål riktas också mot Wonders uppförande och vad som ofta uppfattas som en divig attityd, vilket bland annat manifesterar sig i artistens notoriska ovana att gå runt med solglasögon inomhus.

– Att ha på sig solglasögon inomhus är att distansera sig och skickar en tydlig signal till personerna i hans omgivning om att han inte ser dem, säger den tidigare nämnda bandmedlemmen, som också uppger att Stevie Wonder aldrig kollat honom i ögonen när han pratat med honom.