Syndaren Edward Blom förpassad till helvetet – skyldig till frosseri

Bild: Youtube

HELVETET Efter uppträdandet i Melodifestivalen gick Edward Blom under jorden och var otillgänglig för intervjuer. Anledningen var att Blom inte bara bildligt utan bokstavligt gick under jorden, nämligen till Helvetet, eftersom han åtskilliga gånger gjort sig skyldig till en av de sju dödssynderna: frosseri. ”Edwards kaloriintag har varit för högt under för lång tid, inte ens jag kan förlåta honom för det”, säger Gud i en intervju med Folkhemseliten.

Edward Blom gjorde i år debut i Melodifestivalen med låten ’Livet på en pinne’. Bidraget gick dock varken vidare till finalen eller andra chansen och Blom gick sedermera under jorden och var otillgänglig för intervjuer. Nu har man dock lyckats lokalisera Blom bokstavligt talat under jorden, nämligen i Helvetet.

– Jag mår bra och får äta smörgåstårta varje dag, säger Blom, som under sina tre veckor i Helvetet gått upp 200 kg.

Det var efter Bloms bidrag i Melodifestivalen som Gud och Djävulen gemensamt bestämde sig för att det fick vara nog med Bloms frosseri, och därefter förpassade tv-profilen till helvetet.

– Edwards kaloriintag har varit för högt under för lång tid, inte ens jag kan förlåta honom för det, säger Gud i en intervju med Folkhemseliten.

Frågade om hallongrottor

Konfronterad av både Gud och Satan med beskedet att det var dags att dra till Helvetet nickade Blom lätt på huvudet, och frågade sedan om det fanns hallongrottor i Helvetet. Djävulen svarade att i Helvetet var Blom tvingad att sitta fastkedjad vid ett bord och äta ljummen smörgåstårta genom evigheten samtidigt som den feta versionen av Anna Book sjunger ’ABC’ på repeat, varpå Bloom följde med frivilligt.

– Smörgåstårta är ju så oerhört smarrigt. Lucifer är faktiskt en hejare på smörgåstårta, även om jag önskar att han inte skulle snåla så mycket med majonäsen ibland, säger Blom.

Tv- och matprofilen erkänner också att det hade varit gott med lite varierad kost emellanåt, men att det inte är lönt att klaga.

– En gång påpekade jag för Lucifer att lite Revbensspjäll vore gott, varpå jag fick utstå 100 piskrapp och blev skendränkt i remouladsås. Nu vet jag bättre än att klaga, säger Blom.