Talibanerna besöker Norge – är med i nästa säsong av Skam

Foto: News Online CC BY 2.0 (Flickr) / NRK

SKAM = HARAM

Just nu är talibanerna på världsturné efter maktövertagandet i Afghanistan. Första landet de besöker är Norge. För att bygga diplomatiska band länderna emellan kommer mujahedin-krigarna att medverka i nästa säsong av Skam.

Dock så kommer serien att byta namn från ”Skam” till ”Haram”.

– Den här serien kommer bli fett halal! säger talibanernas norska sändebud Karim Al-Baad Ass.

Den nya säsongen handlar om att talibanerna under dramatiska former tar över ledningen på gymnasieskolan där succéserien utspelar sig. Detta efter att den av Nato stödda tidigare rektorn lämnar skolan i en helikopter fylld av pengar han snott från skolkassan.

Maktövertagandet kommer som en chock för landet efter att flera i skolledningen gång på gång upprepat att talibanerna inte utgör något större hot. Dessa personer väljer dock snabbt att byta sida efter att talibanerna har vunnit.

Därefter skildras kulturkrockarna som uppstår när talibanerna inför sharia på skolan, vilket inte uppskattas av alla elever och lärare.

– Säsongen kommer att skildra de fördomar som vi talibaner ofta får stå ut med. Till exempel att vi skulle vara kvinnohatare bara för att vi stenar lösaktiga kvinnor. Men det är inte vårt fel att de är såna jävla madrasser, säger Al-Baad Ass.

Norges statsminister Jonas Gahr Støre är också mycket positiv inför den nya säsongen.

– Norska slampor möter talibansk sharia; det är mångkultur när den är som bäst! säger Støre på en gemensam pressträff med talibanerna.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter och vill att vi fortsätter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.