Tegnell påkommen med spruta i armen i Björns trädgård – har blivit vaccinmissbrukare

Foto: Montage. Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 / Wamploid Cthulhuoid CC BY 2.0

Anders Tegnell blev på fredagen påkommen med en spruta i armen i Björns trädgård i Stockholm. Statsepidemiologen var nära att överdosera på Pfizers vaccin och bredvid honom i parken fanns kanyler med AstraZenecas och Modernas vaccin, vilket tyder på att den svenske statsepidemiologen blivit vaccinmissbrukare.

Sent på fredagkvällen blev Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell tagen på bar gärning i Björns trädgård vid Medborgarplatsen i Stockholm.

I Tegnells armveck vilade en spruta med Pfizers vaccin och bredvid honom låg kanyler med AstraZenecas och Modernas motsvarighet. Allt som allt som allt talar det för att statsepidemiologen gått och blivit vaccinmissbrukare.

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson har trots avslöjandet ej för avsikt att sparka Tegnell.

– Jag har pratat med Anders och han var tydlig med att han höll två meters avstånd till alla andra sprutnarkomaner. Dels för att stoppa smittspridningen men också för att dom är jävligt äckliga. Därför ser jag ingen anledning att sparka honom, säger Carlson till Folkhemseliten.

Tegnell kommer i dagarna att skrivas in på tolvstegsprogrammet för vaccinmissbrukare.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.