Tegnells svar på Bildts påhopp: ”rekommenderar att man hostar honom i ansiktet”

Montage. Bilder: Faksimil Svt Play, Wikimedia Commons

SVERIGE Carl Bildt sa igår att regeringen borde sätta munkavle på Anders Tegnell. Nu svarar Tegnell på den forne statsministerns påhopp. – Om man ser Calle-balle på stan rekommenderar Folkhälsomyndigheten att man hostar honom i ansiktet, säger Tegnell.

Den tidigare statsministern tillika globalistvampyren Carl Nosferatu Bildt gick igår till attack mot Anders Tegnell. Bildt var upprörd över att Tegnell kritiserat andra länders coronastrategi, och menade att regeringen borde belägga honom med munkavle.

– Det är Illuminati som bestämt att alla andra länder ska stänga ner och hans kritik riskerar att underminera deras världsherravälde, sa Bildt till Aftonbladet.

I hela sitt liv har Carl Nosferatu Bildt försökt gå med i Illuminati. Innan pandemin var han precis på väg att få sitt medlemskap godkänt, men fick då avslag efter att Sverige valt en annan strategi än övriga världen.

– Framtiden är oviss för glovalistampyrer som jag, oroar sig Bildt samtidigt som han sippar på blodet från en ung oskuld.

Anders Tegnell räds dock inte globalistvampyren Bildt. Som svar på den forne statsministerns påhopp ger han nu nya rekommendationer till svenska folket.

– Om man ser Calle-balle på stan rekommenderar Folkhälsomyndigheten att man hostar honom i ansiktet, säger Tegnell.

På frågan om det är Folkhälsomyndigheten eller bara han själv som rekommenderar det svarar Tegnell:

– Det är jag som ÄR Folkhälsomynidgheten.