Thaimassage-ställe börjar med unhappy ending – slår kunderna i pungen efter varje massage

Bild: Roberto Faccenda CC BY-SA 2.0

SVERIGE ”Happy ending” heter det när en thaimassör ger besökaren en sexuell tjänst i slutet av en massage. Ett thaimassage-ställe i Spånga har vänt på begreppet och istället infört ”Unhappy ending”, där de slår kunderna i pungen när massagen är slut.

”Happy ending” är ett koncept som brukar förknippas med thaimassage, där massören ger besökaren en sexuell tjänst i slutet av varje session. Ett thaimassage-ställe i Spånga har vänt på begreppet och börjat med ”Unhappy ending”, vilket innebär att de slår kunderna i pungen efter varje massage.

– Antingen det eller så #MeToo:ar vi dom, säger Pingpong Bangbang Pung, vilket är namnet på den ladyboy som driver stället.

Pingpong Bangbang Pungs syster och kollega, Namnam Bangbang Pung, har också experimenterat med andra sorters unhappy ending.

– En gång fes jag en kund i ansiktet, och en annan gång satte jag en musfälla på kundens penis, vilket är ironiskt eftersom han kallade sin egen penis för ”Musfällan”, säger Namnam Bangbang Pung.

Införandet av unhappy ending har inneburit en hundraprocentig minskning av antalet kunder på massagestället. Det är oklart om de kommer fortsätta med konceptet.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.