Toves mördare blir partiledare för F!: ”Krossat glastaket för kvinnliga mördare”

Johanna Leshem Jansson, ny partiledare för F!.

KVINNOR KAN

Toves mördare Johanna Leshem Jansson blir ny partiledare för Feministiskt Initiativ. Detta efter att ha krossat flera patriarkala vanföreställningar om att kvinnor inte är kapabla till att begå brutala mord.

– Länge har kvinnor tryckts ner av fördomar som fått dem att leva i villfarelsen att de inte är kompetenta nog att utföra makabra mord. Genom sitt normkritiska agerande har Johanna Leshem Jansson krossat glastaket och flera glasväggar för kvinnliga mördare, säger Feministiskt Initiativs förra partiledare Gudrun Schyman.

Artisten och den uttalade feministen Zara Larsson är också glad över utnämningen av Johanna Leshem Jansson.

– Mördarnas framtid är female, you go girl! säger Zara Larsson, som menar att hon är så inspirerad av Johanna att hon nu planerar att strypmörda Molly Sandén.

– Sen gräver jag ner den jävla horan nånstans och tänder eld på henne, säger Zara.

Johanna Leshem Jansson avtjänar just nu ett 2 523 år långt fängelsestraff för mordet på Tove i Vetlanda. Det är också så lång tid som partistyrelsen beräknar att det kommer ta innan F! kommer in i riksdagen.

Läs även: Arbogakvinnan släpper gangsterrapalbum – blir nominerad till P3-Guldgalan

Läs även: F! vill införa övertidsabort – tillåter abort upp till 129:e månaden

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se