Trumpshamanen ny programledare för The Apprentice

Foto: Flickr

USA Trumpshamanen Jake Angeli, som deltog i stormingen av Kapitolium den 6 januari, blir ny programledare för tv-programmet The Apprentice. Programmet har tidigare letts av Donald Trump och Arnold Schwarzenegger och kommer nu alltså att ledas av Angeli, där deltagarna tävlar om en plats i Angelis framtida stormning av Vita Huset.

Jake Angeli, också känd som Trumpshamanen, har fått ett nytt jobb. Aktivisten kommer att ta över rodret som programledare för The Apprentice, ett tv-program som tidigare letts av Donald Trump och Arnold Schwarzenegger.

– Jag är djupt hedrad av denna möjlighet. Som QAnon-supporter vet jag att hela TV-branschen styrs av blodsugande pedofiler, men nu när jag äntligen får chansen är jag redo att lägga den tron åt sidan, säger Angeli.

Det var under stormningen av Kapitolium den 6 januari som Angeli upptäcktes av agenten Ari Gold som jobbar på en av Hollywoods hetaste talangbyråer. Gold blev djupt imponerad Angelis karisma och kompromisslösa attityd.

– Han verkar som en person som går all in och som ständigt är på gränsen till mentalt sammanbrott. Därför passar han perfekt i Hollywood, säger Ari Gold.

Gold meddelar att han inte har några som helst problem med att Angeli tidigare beskrivit honom och alla andra Hollywoodchefer som ”demoniska pedofilkannibaler” på sin Facebooksida, samt att han planerat attentat mot flera av Golds klienter.

– När man jobbar i nöjesbranschen är det viktigaste att inte ha någon värdighet. Och eftersom jag inte har det kan jag anställa vem som helst så länge det innebär tillräckligt bra content, säger han.

Innan Angeli tar över The Apprentice kommer han att tjäna ett 562 år långt fängelsestraff för sin inblandning i stormningen av Kapitolium. Därefter är tanken att han direkt ska tillträda i rollen.

Till skillnad från hur programmet såg ut under Trump och senare Schwarzenegger kommer deltagarna i Angelis version inte att få tävla om en anställning i hans företag, utan istället om att få delta i hans framtida stormning av Vita Huset.

På resans gång kommer Angeli att lära dem hur man stormar myndighetsbyggnader, hur man syr sin egen pälsmössa med horn på och hur man fullkomligt förgör sin egen förmåga till logiskt tänkande så att man tror på alla konspirationsteorier som kommer ens väg.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.