Turkiet gav Nato-ja till Sverige – efter förhandlingar med Laserturken

Bild: Youtube / president.gov.ua CC BY 4.0

GÖRA KAOS MED NATO

Efter ett år av sega förhandlingar som aldrig gick i mål tröttnade Sverige på Erdogans krav. Och när statsministerns diskussioner med den turkiske presidenten stod och stampade valde Kristersson att dra fram sitt ess ur rockärmen – Laserturken.

Vid Natotoppmötet i Vilnius var det Laserturken som rodde förhandlingarna med Turkiet i hamn. Det kan Folkhemseliten avslöja efter samtal med flera oinitierade källor.

– Vad ska ni göra åt alla PKK-terrorister? frågade Erdogan under mötet med Laserturken.

– Jag ska klippa deras tunga, klippa öronen. Jag ska göra kaos med dem, svarade Laserturken.

Det svaret lät Turkiets president nöja sig med och därmed var pakten sluten.

När överenskommelsen var nådd gick sedan Erdogan och Laserturken ut i skogen för ett parti frisbeegolf. Stämningen var god fram tills det att Erdogan råkade kasta frisbeen på en skogsturk som spillde rosévin över sin vita skjorta.

– Vem vare?! Vem vare som fucking kasta? frågade Skogsturken, varpå både Laserturken och Erdogan fick lugna ner situationen för att undvika bråk.

Därefter fick de skjuts tillbaka till Natomötet av Laserturkens vän Körkortsturken.

Läs även: Kristersson lackar på Turkiet: ”Släpp in oss i Nato era getknullare”

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folkhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se