Ulf Kristersson byter namn till Beowulf Kristersson

Foto: Frankie Fouganthin / Wikimedia Commons

POLITIK Moderatledaren Ulf Kristersson byter namn. Istället för tråknamnet Ulf antar han det ruskigt balla namnet Beowulf efter den nordiske sagohjälten. Han har även börjat gå runt med en död räv över huvudet och släpa runt en fet yxa i riksdagen.

– Jag är en stolt nordisk krigare, skriver Beowulf Kristersson, tidigare Ulf Kristersson, i en officiell kommentar på Flashback.

I veckan bytte moderatledaren namn från det svintråkiga töntnamnet Ulf till det ascoola namnet Beowulf, efter den nordiske sagohjälten, i ett försök att hedra sina nordiska anfäder.

I pressmeddelandet på Flashback menar Beowulf Kristersson att han är ättling i rakt nedstigande led från den mytomspunne krigaren och kungör att även han ska dräpa det fasansfulla monstret Grendel, som i vår tid utgörs av socialdemokratin och det onda trollet Stefan.

Utöver det nya namnet har Beowulf också börjat gå runt med en död räv över huvudet och släpa runt på en fet köttyxa i riksdagen, allt för att injaga fruktan i sina politiska motståndare.

Sedan namnbytet har Moderaterna ökat kraftigt i opinionen. Framförallt har man ökat 500 procent i väljargrupper som oduschade lajvare, lönnfeta rollspelsnördar och sexuellt frustrerade World of Warcraft-gamers. Även spelare av Tibia och Runescape har anslutit sig till partiet.

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.