Undersökning visar: folk hamstrar toapapper för att klä sig som mumier

Mumier på stan.

CORONA & TOAPAPPER Sedan coronautbrottet i Sverige har allt fler börjat hamstra toapapper. Anledningen till det är att folk vill klä ut sig till mumier för att skydda sig från smittan. – Livet handlar om prioriteringar, och jag skiter hellre ner mig än att få corona, säger en mumie på stan.

Hamstringen av toapapper har nått nya nivåer sedan utbrottet av corona i Sverige, där flera hyllor på livsmedelsbutikerna blivit fullständigt tömda. Anledningen till att folk köper så mycket toapapper är dock inte för att säkra framtida toabesök, utan för att de vill klä ut sig till mumier när de lämnar hemmet.

– Livet handlar om prioriteringar, och jag skiter hellre ner mig än att få corona, säger en mumie på stan, som använt allt sitt toapapper till munderingen.

Mumien säger sig ha råkat på motstånd från sin familj. Men det skiter han i.

– Kärringen klagar en del, ungjävlarna likaså, men vafan ska man göra hombre? Vill dom att jag ska få corona och fucking dö eller? Använd blöja istället era gringos, säger mumien, som helt plötsligt blev chilenare.

Folkhemseliten har också talat med en annan stockholmsmumie som säger att han inte klär sig så på grund av corona, utan för att han diggar klädstilen.

– Jag klär mig så här för att det är fett ball och riktigt kattigt. Jag vet inte ens vad corona är för något, men däremot för jag tjockt med babes len!, säger den andra mumien som kallar sig för Tutt-Kamon.