Undersökning visar: folk som föredrar te framför kaffe är 500 % sämre människor

Bilder: Creative Commons

SERIÖS FORSKNING Tedrickare är i genomsnitt 500 % sämre människor än kaffedrickare. Det visar sprillans ny forskning som också klargör att om du väljer te framför kaffe är du en tönt samtidigt som det är mer troligt att du kommer gå med i IS eller en nazistgrupp. – De bästa människorna dricker sitt blaskkaffe och håller käften, säger en av författarna till studien, som föredrar att vara anonym.

Kaffedrickare är generellt sett överlägset mycket bättre människor än tedrickare. Det visar en ny studie som också tyder på att den som föredrar te framför kaffe är i genomsnitt fulare, töntigare och mer trolig att bli nazist eller jihadist. Studien visade också att ju mer organiskt teet är, desto sämre är personen som dricker det.

– Från det statistiskt säkerställda urvalet blev det snabbt ganska tydligt med en sluttande kurva där de värsta psykopaterna dricker svindyrt, superorganiskt te och de bästa människorna dricker sitt blaskkaffe och håller käften, säger en av författarna till studien, som föredrar att vara anonym.

Den som kan sin historia vet också att Adolf Hitler, Benito Mussolini, Josef Stalin och Pol Pot alla var flitiga konsumenter av jätteekologiskt organiskt te. Det sägs också att både Hagamannen och Örebromannen drack megaorganiskt grönt te innan de gick ut och härjade på stan. Gandhi, Nelson Mandela, Vaclav Havel och Martin Luther King däremot föredrog alla ljummet blaskkaffe, gärna med lite kaffesump i botten.

– Samma sak gäller i forskarvärlden: Albert Einstein, Charles Darwin och Galileo Galilei föredrog alla sunkkaffe från den halvtrasiga kaffeautomaten i personalrummet, medan Rasbiologiska Institutets grundare Herman Lundborg och Dr. Mengele båda skulle ha sin jävla Ekologiska Chai Latte vart de än gick, säger författaren, som själv föredrar ljummet Nescafe med 20 år gammalt mjölkpulver.