Upplyst guru anser att alla kvinnor måste ligga med honom för att vi ska uppnå världsfred

Bild: Imgflip

ENLIGHTENMENT En upplyst guru som har ett tempel vid Skarpnäcks tunnelbanestation vet hur det ska bli fred på jorden. Efter 48 timmars meditation kom gurun till insikten att för att mänskligheten ska uppnå världsfred, så måste alla världens kvinnor ligga med honom.

Den upplysta gurun Dr. Bombay har kommit till en djup insikt. Gurun, vars tempel är beläget vid Skarpnäcks tunnelbanestation, kom efter 48 timmars meditation fram till att det enda sättet för mänskligheten att uppnå världsfred är om alla världens kvinnor har sex med honom, gärna så snart så möjligt.

– Om vi vill ha fred på jorden så måste alla kvinnor ligga med vår upplyste ledare Dr. Bombay, precis som han förutspått. Dom får gärna ta den i tvåan också, säger Dr. Bombays assistent, Deepak Chopra.

Chopra tillägger att för att vara på den säkra sidan så är det bäst om kvinnorna ligger med honom också.

– Dom får gärna ge mig en avsugning i alla fall, säger Chopra.

Alla håller dock inte med Dr. Bombays spådom. En druid vid namn Thomas di Leva, som brukar gå runt med en död katt på huvudet och äta flugsvamp, anser att Dr. Bombay är fejk.

– Det kommer inte bli världsfred om alla kvinnor ligger med Dr. Bombay. Det är mig dom borde ligga med, meddelar druiden från sitt tempel i Hallonbergen.

 

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till oss på 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Om inte det får du gärna sprida Folkhemseliten till vänner och bekanta.