USA bekräftar: Utomjordingen Madonna nedskjuten ovanför Kanada

Foto: Youtube / Ed Schipul CC BY-SA 2.0

HIGHWAY TO THE DANGER ZONE

Den senaste tiden har en rad okända farkoster upptäckts i USA:s och Kanadas luftrum och sedermera skjutits ner av amerikansk militär.

De okända objekten har lett till flera spekulationer om aliens på besök. Och nu kan amerikansk militär bekräfta att det var utomjordingen Madonna som sköts ner ovanför Kanada.

– Det var ett livsfarligt uppdrag som ingen stridspilot förutom jag hade klarat av, säger kapten Pete ”Maverick” Mitchell, som utförde uppdraget.

Maverick tilldelades uppdraget av amiral Tom ”Iceman” Kazansky, som visste att han var den enda stridspilot som kunde utföra det.

– Det otäcka rymdmonstret Madonna är en livsfarlig fiende och har tentakler som kan krossa flygplan på eget bevåg. Hon har dessutom flera hbtq+-legioner och 52 adoptivbarn som hon kan skicka mot dem som trotsar hennes order, säger Iceman.

Amiralen fortsätter beskriva rymdmonstret Madonnas demoniska natur, som är så fasansfull att inte ens HP Lovecraft hade kunnat skriva om den.

– Trots att hon är 320 år gammal tror hon att hon fortfarande är 29, vilket också är åldern hon skriver i sin Tinder-profil. På så sätt lurar hon unga män in i hennes famn som hon sedan slukar för att behålla sin ungdom.

Alla klarade sig heller inte helskinnade från det livsfarliga uppdraget. Tragiskt nog dog Mavericks eminente wingman ”Goose” efter att ha drabbats av en hjärtattack när han mötte rymdmonstret Madonnas demoniska blick.

– Att möta hennes blick är som att stirra rakt in Saurons öga. Ingen levande man kan klara sig med livet i behåll, säger Iceman.

Läs även: Hemligheten bakom Jennifer Lopez fortsatta ungdom: dricker blod från unga oskulder

STÖD FOLKHEMSELITEN!!!

Bra fejkjournalistik kräver resurser! Swisha valfri summa till 123 357 41 00, så bidrar du till vår oseriösa faktagranskning och opålitliga nyhetsförmedling. Se också till att dela och sprid Folhemseliten till vänner och bekanta.

Oliver, oansvarig utgivare på Folkhemseliten.se