VD:n försvarar Paradise Hotel: ”Sexuella övergrepp är hela poängen med programmet”

Foto: Pressbild

FULLSTÄNDIGA SJÄLVKLARHETER

Den senaste tiden har flera tidigare deltagare berättat om övergrepp i Paradise Hotel. Nu svarar produktionsbolagets vd på anklagelserna.

– Självklart sker det sexuella övergrepp här, det är det som är hela meningen med programmet. Om du inte inser det är du komplett bäng i bollen, säger Matilda Snövall, vd för produktionsbolaget Mastiff.

Enligt henne får alla deltagare i Paradise Hotel skriva på ett kontrakt innan de går med i programmet där de går med på att bli antastade på bästa sändningstid.

– You fuck or you’re out, säger Snövall och knäpper med fingrarna i en sån där cool handrörelse för att visa att hon menar allvar.

Samtidigt uppmuntras männen att spänna på så många brudar som möjligt.

– ”Buss på!”, säger vi till dem. Sen släpper vi dem från deras koppel, säger Snövall.

Tidigare deltagare känner emellertid inte igen sig i Snövalls bild.

– Jag har kollat på Paradise Hotel hela mitt liv och jag fick aldrig intrycket att det hade någonting med sex att göra. Fatta chocken när det visade sig att folk bara var där för att bonka bäver, säger den tidigare deltagaren.

Deltagaren berättar att hen hade helt andra förväntningar på programmet.

– Jag trodde vi skulle ha djupa intellektuella diskussioner om Immanuel Kants filosofi med övertatuerade män och läsa böcker av Fjodor Dostojevskij i pyttesmå badkläder, säger deltagaren.

Snövall skakar på huvudet när Folkhemseliten berättar om deltagarens utsago.

– Vårt program handlar inte om Immanuel Kant. Det handlar om att stoppa korven i korvbrödet, säger Snövall.

Läs även: Våldtäktsmän tar avstånd från Paradise Hotel-mannen: ”Riktig n00b som gör det framför kameror”

Om du uppskattar Folkhemselitens fejknyheter får du gärna swisha en slant till 123 357 41 00 eller stödja oss på Patreon. Sprid också gärna Folkhemseliten till vänner och bekanta.