Yrkeskriminell jätteledsen över covid-19: ”finns inga pensionärer kvar att råna längre”

Arbetslösa rånaren.

KRIMINALITET Utbrottet av covid-19 har fått flera branscher att gå nedåt i rasande takt. Däribland den kriminella världen där allt fler rånare vittnar om en tuffare vardag med allt färre inkomster. – Det finns inga pensionärer kvar att råna längre, säger en yrkeskriminell till Folkhemseliten, och kräver att staten nu går in och stöttar branschen.

Utbrottet av covid-19 fortsätter att lamslå världen, där bland annat flera branscher får det allt tuffare ekonomiskt. En av branscherna som har det svårt just nu är den rånbranschen, där rånare nu vittnar om en vardag med skenande kostnader och tynande inkomster.

– Jag brukade råna 4-5 pensionärer om dagen, men nu dör ju alla gamla fuckers så det finns knappt några pensionärer kvar att råna längre, säger en yrkeskriminell till Folkhemseliten.

Rånaren kräver nu att staten tar sitt ansvar och går in och stöttar branschen. Annars, säger han, kommer vi se en massarbetslöshet bland rånare.

– Redan idag känner jag 10-15 kollegor som hamnat på Fas 3 eftersom ingen rånarliga, inte ens rumänerna, vill anställa dem. Imorgon kan det vara dubbelt så många, säger rånaren.

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är bestört över rånarnas nuvarande situation och kräver att regeringen sätter in åtgärder.

– Vad är det för signaler vi som samhälle skickar till alla rånare när dom helt plötsligt står utan pensionärer att råna? Nu måste regeringen agera så att inte fler förlorar jobbet, säger Sjöstedt och blir lika röd som Mao om kinderna.